Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cabine de paza structura metalica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Confectionate din panouri tip sandwich cabinele de paza  realizeaza o izolare termica si fonica foarte buna, cabinele de paza sunt construite din materiale prefabricate, estetice si care se imbina armonios in orice peisaj, este un sistem confortabil, usor de folosit, ecologic si economic.

Dımensıunile cabinelor de paza de paza incep de la  135 l mm x 1351 mm x 2430 mm si crec in functie de solicitarea dumneavoastra pe baza unor dimensiuni standard.

Panourile cabine de paza structura metalica : fiecare panou este confectionat din placi duble avand inaltimea de 2430 mm, pe suprafata exterioara panoul are grosimea de 0,40 mm din tabla galvanizata pre-vopsita in sistem Coil Coating ( nu necesita vopsire),  izolatia  are grosimea de 50 mm din polistiren expandat ( clasa de incediu B1), iar suprafata interioara este din pet decorativ avand grosimea de 0,80 mm rezultand astfel o structura de tip sandwich care ofera pentru cabine cu structura metalica o protectie anticoroziva si impiedica depunerile de praf sau alte impuritati. Fata exterioara este protejata cu un invelis ce contine un pigment special asigurand o protectie suplimentara impotriva razelor solare.

Usi cabine paza structura metalica : usa este confectionata din PVC, vitrata cu geam pe partea superioara, avand grosimea geamului de 4mm.

Ferestre cabine paza structura metalica : sunt amplasate pe toate laturile cabinei unul dintre geamuri fiind mobil cu deschidere prin ridicarea geamului astfel incat nu afecteaza spatiul interior, sunt confectionate din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic, geamul folosit este de tip securizat.

Tavan cabine paza structura metalica : Lambriu PVC, constructia acoperisului Rama 50* 58*1, profil orizontal galvanizat sectiune U (apa de ploaie este evacuata prin intermediul coloanelor de colt.

Culoare cabine paza structura metalica:
culoarea alb-gri : culoarea standard a cabinei este alb-gri.
culoarea galbena : in limita stocului disponibil.
coltarele albastru sau rosu : in limita stocului disponibil.

Sistemul electric cabine paza structura metalica : cabinele sunt prevazute cu instalatie electrica ce cuprinde: priza telefon cu capac, priza electrica cu capac, intrerupator, corp iluminat, panou electric cu sigurante, cabluri electrice.

Instalatie de incalzire cabine paza structura metalica: cabinele sunt prevazute cu un convector electric termostat.

Capacitate incarcare acoperis cabine paza structura metalica: 200 kg/mp.

Placare pardoseala: constructii profil 60/58/50 u/c 1,20 mm galvanizat, profil cold formed sectiune U, placat cu panouri de fibrociment grosime 16mm rezistent la umiditate.

Sarcina  utila a pardoselii: panoul de fibrociment este rezistent si nu are limita de incarcatura.

Dotari cabine paza structura metalica :
polita cu sertar pentru geamul mobil
pardoseala este acoperita cu linoleum desen parchet
convector electric termostat
scaun paznic
telefon
ventilator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura