Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere maritime de depozitare Romania

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Containere depozitare comercializate de firma Estpoint sunt containere maritime care sunt iesite din uz sau la cerere, sunt containere noi sau second hand cu placute csc inca valabile dar, care vor fi folosite pentru depozitare marfuri sau alte materiale.

Placutele csc reprezinta acreditarea internationala a containerelor pentru uz maritim, se elibereaza pentru o perioada determinata de timp, containerele pot fi reacreditate csc daca indeplinesc conditiile cerute de aceste norme, acreditarea csc a containerelor se va face obligatoriu prin inspectia containerelor urmarindu-se starea de degradare a acestora. Fireste, orice container nou are placutele csc valabile.

Containere depozitare pot fi de mai multe lungimi si inaltimi, aceasta se poate amaliza la sectiunea containere maritime.

Containere depozitare sunt in general containere maritime uzate dar, care prezinta o structura de rezistenta intacta, nu prezinta gauri in peretii containerului sau acoperis, containerele au sistem de inchidere functional si pe cat posibil etans.

Preturile containere depozitare difera la fiecare lot aflat pe stoc de aceea va rugam sa ne solicitati o oferta de pret containere depozitare la telefonul 0723553684 .

Containere depozitare pot fi si containere izolate cu panou sandwich, similare cu containerele birou, dar fara ferestre. Aceste containere au dezavantajul ca nu suporta greutati mari pe pardoseala dar, pot izola mult mai bine termic ceea ce avantajeaza companiile care doresc sa depoziteze marfuri care sunt sensibile la diferente mari de temperatura sau care doresc sa pastreze o temperatura controlata in interiorul containerului cu ajutorul instalatiilor de climatizare.

Containere depozitare izolate pot fi construite conform cerintelor dumneavoastra, compania noastra produce containere depozitare izolate cu panou sandwich la comanda, puteti obtine informatii la numarul de telefon afisat pe site sau prin formularul de contact.

Va asteptam cu interes solicitarile si vom raspunde in cel mai scurt timp la orice cerere pentru containere depozitare izolate sau containere depozitare standard.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura