Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere birou manager

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Containere birou tip manager sunt containere birou dotate cu usa, fereastra, instalatie electrica si grup sanitar cu un vas wc si un lavoar cu oglinda, aceste containere birou sunt solicitate pe santiere si pentru diverse aplicatii datorita dotarii standard cu grup sanitar care aduce un plus, clientul nu mai este pus in postura sa achizitioneze sau sa inchirieze toaleta ecologica sau un container sanitar separat.

Aceste tipuri de containere birou se folosesc si atunci cand se doreste utilizare unui grup sanitar separat pentru o anumita parte a personalului, independent ce celalalte containere grup sanitar.

Avem pe stoc si containere birou second hand, la aceste containere birou nu mai putem discuta de modularitate deoarece containerele sunt diferite si nu pot in mod curent sa fie imbinate cu ajutorul kitului de cuplare containere. In general, pentru spatii mai mari, avem pe stoc cldiri din containere birou, compuse din doua sau mai multe containere birou cuplate pe latura de sase metri.

Transportul pentru containere birou noi sau second hand poate fi asigurat de compania noastra la preturi competitive, cu camioane dotate cu macara, asiguram transport containere birou in orice reginune a tarii : Bucuresti, Brasov, Arad, Cluj, Craiova, Iasi, Constanta, Timisoara si orice alt oras. Pentru detalii si oferta containere birou nu ezitati sa solicitati o oferta pe e-mail sau telefonic la datele de contact.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura