Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere birou si containere maritime Pitesti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Productie si vanzari containere Pitesti, de vanzare prin firma noastra, module second hand sau containere noi produse in Romania, avem in permanenta pe stoc gata de livrare spre Pitesti containere birou cu urmatoarele dimensiuni : containere birou 3055 mm x 2400 mm x 2400 mm , 4055 mm x 2400 mm x 2400 mm si 6,055 mm x 2400 mm x 2400 mm, containerele sunt produse de compania noastra folosind subansamble importate din uniunea europeana, calitatea containerelor este dovedita de multitudinea lucrarilor executate la nivel national, avem in portofoliu de lucrari containere monobloc si cladiri containere complexe livrate in diverse zone ale tarii.

Personalul specializat in fabricile producatorilor de componente sunt pregatiti sa faca fata oricarei lucrari din containere, garantia oferita de firma noastra pentru lucrarile ececutate din containere va aduce un plus ofertei de containere prin siguranta unei achizitii corecte si sigure.

Containere Pitesti pot fi si containere second hand tip birou sau containerele depozitare, tip maritim – livrarea acestor containere se face si in Pitesti cu camioane cu macara care pot incarca si descarca la destinatie containerele fara costuri suplimentare pentru beneficiar, costul manipularilor fiind incluse in pretul de transport.

De ce sa cumparati containere Pitesti de la Estpoint? Deoarece oferim produse de calitate, servicii complete de transport, manipulare, montaj si demontaj containere, personal specializat si nu in ultimul rand pentru ca ne respectam clientii si abordam cu seriozitate si profesionalism orice lucrare indiferent de complexitate.

Executam containere in orice configuratie conform unei schite propuse de dumneavoastra, putem realiza containere pentru magazine, containere fast food sau containere birou tip show-room.

Colaboram cu firme renumite din domeniul tamplariei pvc, putem realiza orice vitraj si configuratie a ferestrelor astfel incat proiectul dumneavoastra sa frie respectat cat mai exact, pentru containere Pitesti.

De obicei, containerele maritime sunt utilizate pentru transportul naval containerizat dar, se folosesc si pentru depozitare, mai ales containerele second hand scoase din uz maritim deoarece indeplinesc cu succes cerintele clientilor pentru stocare : rezistenta buna la greutati mari si sitem de inchidere etans cu posibilitatea securizarii containerului.

Avem pe piata internationala mai multe tipuri de containere maritime, similare ca si constructie dar diferite ca dimensiuni, astfel intalnim : containere open top, containere maritime de 20′ standard, module de 40′ standard, containerele de 20′ High Cube, containerele de 40′ High Cube si containere de 45′.

Pentru detalii privitoare la containere Pitesti si oferte pret va stam la dispozitie pe e-mail office@estpoint.ro sau pe numarul 0723553684, puteti verifica stocurile disponibile pentru containerele second hand sau termenele de livrare pentru containerele noi, containere Pitesti produse si executate conform schitelor dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura