Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere / module locuibile premium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Module locuibile premium fabricate de Estpoint sunt containere locuibile de calitate pentru productia carora sunt folosite materiale si elemente constructive premium din care enumeream:
– izolatie module locuibile premium realizata cu panouri tip sandwich cu grosimea de 60 milimetri, panouri realizate prin injectarea de spuma poliuretanica de inalta densitate care asigura o izolatie termica si fonica mult optimizata fata de containerele standard.
– izolatia din pardoseala si acoperis pentru module locuibile premium este realizata din vata minerala cu grosimea de 100 milimetri pentru asigurarea unui confort termic corespunzator pe timpul iernii.
– structura de rezistenta este confectionata din profile special tratate anticoroziv, cu grosimea de 2,5 milimetri, aceasta structura de rezistenta asigura o mult mai buna rigidizare a containerelor.
– sistemul de colectare al apei din rama acoperisului dirijeaza apa de ploaie spre colturile containerului unde este prevazut cu conducta de scurgere prin piesa de colt pe toata inaltimea containerului . Acest sistem prezinta un avantaj important fata de sistemul clasic de scurgere al apei pe peretele containerului, mai ales in sistemul de cladire, deoarece realizam o scurgere controlata a apei.
– containerele vor fi doatate cu pereti dubli pe laturile de imbinare ale containerelor (imbinare containere necesara pentru a realize cladirea) acest lucru creste izolatia cladirii si permite in orice moment despartirea containerelor si folosirea acestora independent. Specificam acest lucru deoarcere o solutie des intalnita este renuntarea la un perete despartitor pentru economie de material, evident costuri mai mici de productie.
– propunerea noastra pe realizarea a ramelor si elementelor de colt din profil zincat de 2,5 mm pentru module locuibile premium poate fi tradusa astfel : grosimea de 2,5 mm fata de 1,5 mm permite containerului sa nu flexeze, la ridicarea cu macaraua, pe lungimea de 6 metri . Acest lucru evidentiaza clar ca nu vom intampina situatii de flexare a ramei containerului parter sub greutatea containerului etaj, mai ales iarna cu surplus de zapada .
– containerele vor fi prinse intre ele cu sistem de buloane speciale, similare celor
folosite in cuplarea containerelor navale pe vapor.
– imbinarea containerelor se va face cu garnitura circulara – speciala, prin presare, iar la interior cu kituri de imbinare izolate cu vata minerala. Suprafata de imbinare a containerelor este importanta deoarece incorect facuta, permite infiltratia apei de ploaie sau aparitia condensului la diferente mari de temperatura intre exterior si interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura