Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Containere birou cu grup sanitar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Producem la comanda containere birou cu grup sanitar compus din cabina wc si lavoar cu oglinda sau dotat complet cu cabina de dus si boiler electric de 80 litri, perete despartitor cu usa pentru grupul sanitar si fereastra aerisire, usa de intrare in grupul sanitar se poate pozitiona in asa fel incat sa putem intra din exteriorul containerului sau din spatiul de birou.

Containere birou cu grup sanitar date tehnice :
Peretii si structura pentru containere birou cu grup sanitar :
– Peretii interni ai containerului sunt executati din panouri sandwich cu spuma poliuretantica cu grosime de 50mm sau 60 mm.
– Structura containerului este realizata din profile sudate zincate de 2,5 mm sau 3 mm.
– Culoarea panourilor este RAL 9002 alb-gri, la cerere putem asigura diverse culori pentru rama containerului.

Acoperisul containerelor :
– Rama superioara a acoperisului este prevazuta cu jgheaburi pluviale pentru colectare si dirijare apa.
– Acoperisul este realizat din panou sandwich (tabla zincata – spuma poliuretanica – tabla zincata), tip acoperis (cu denivelari pentru a asigura scurgerea apei) grosimea acestuia este de 50mm cu ridicari pâna la 80mm sau izolat cu vata minerala de 100mm.

Podeaua containerului :
– Pardoseala este izolata cu panouri tip sandwich cu grosime de 40mm, umplute cu vata minerala, situate intre traverse sau izolatie cu vata minerala de 100mm, in functie de cerere.
– Pardoseala este acoperita cu PAL de 19 mm, hidrofugat acoperit cu linoleum trafic greu cu grosime de 2 mm sau la cerere parchet.

Instalatia electrica pentru containerele modulare :
– Proiectarea si executia instalatiei electrice respecta normele europene în vigoare si include: tablou electric, cutie exterioara de cuplaj la tensiune, tuburi neon, prize, întrerupatoare, aplice baie si orice alata instalatie electrica solicitata de client.

Instalatia sanitara containere birou cu grup sanitar :
– Instalatiile sanitare executate vor avea o iesire din container pentru cuplarea la alimentarea cu apa si o iesire de scurgere a apei uzate.

Instalatia sanitara include : vas wc cu accesorii, lavoar cu oglinda, boiler electric, la cere convector electric, pisoar sau orice alte accesorii.

Amplasarea containere birou cu grup sanitar :
– Manipularea containerelor se va face numai cu patru cabluri metalice, egale, prinderea acestuia în vederea ridicarii se va face numai in cele patru puncte, de pe colturile containerului, clar desemnate pentru acest
scop.
– Pentru montarea lor nu este necesara fundatie, ele putandu-se monta pe dale, placi de beton sau o suprafata plana.
– iesirea conductei pentru scurgere din grupul sanitar se va face prin peretele containerului si nu prin pardoseala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura